המשכיות / משה אלברט / ספרי קורל

המשכיות 

משה אלברט / ספרי קורל

ספר ביכורים. 

רומן העוסק באהבה, שברון, תקווה וכוחה של הרוח האנושית להמשיך גם לאחר אובדן. הרומן מגולל את סיפורם של סוזן וסטיבן, זהו סיפור על אהבה טוטאלית אשר רוחניות ואירוטיקה שזורות בה זו בזו. 

חלקו הראשון של הספר מביא את סיפורה של סוזן – עורכת דין מוערכת  ובעלה סטיבן, סופר כושל הסובל מהתמוטטות נפשית בעקבות כישלון ספרו. סוזן עוזבת את עבודתה ומקדישה את עצמה למסע שיקום אוהב ונאמן. בזכות מסירותה, סטיבן חוזר לעצמו, וכותב ספר חדש שהופך להצלחה מסחררת – רגע של ניצחון שנקטע בטרגדיה פתאומית. 

בחלק השני של הרומן פוגשים הקוראים את פרופ' בראון, רופא ומנהל בית חולים, שהתאלמן ואיבד את בתו. הוא יוצר קשר עמוק עם סוזן וסטיבן, ולאחר מותם מאמץ יחד עם בת זוגו תמי את בנם שון. כשהנער מתבגר, הוא בוחר לסטות מהדרך שהותוותה לו ומערער את היסודות עליהם נבנתה המשפחה. פרופ' בראון מוצא עצמו בפני החלטות מוסריות כבדות משקל, הנוגעות לאהבה, אחריות והורות. 

'המשכיות' הוא סיפור על שתי מערכות יחסים שונות, אך דומות בעוצמתן ובטוהרן. דרך דמויותיו משרטט אלברט משה מסע רגשי ופילוסופי אל תוך ערכי האהבה, החברות והאמונה בחיים. זהו רומן חכם, רגיש ונוגע, שמזמין את הקורא להרהר על הבחירות בחייו ועל כוחם של קשרים אנושיים אמיתיים. 

403 עמודים, 98 ₪.