ענקית, קריספית ומפתיעה: פיצה האט חוגגת את הקיץ עם שתי השקות חדשות## פיצה M דקה דקה וקריספית במחיר 39 ש"ח בלבד ## ומנגד - GIANT צ'יזי בייטס - פיצה ענקית בקוטר 65 ס"מ עם שפע נגיסי צ'יזי ביטס במחיר 199 ש"ח ## בתיאבון!!
יורם מארק-רייך
אתר כדאי לדעת
רשת פיצה האט פותחת את הקיץ עם שתי השקות חדשות וטעימות, המיועדות לחובבי הפיצה שמחפשים חוויית אכילה חדשה ומגוונת. המוצרים החדשים יימכרו בסניפים ברחבי הארץ בימים הקרובים, ויציעו שילוב בין חדשנות, נוסטלגיה ואהבת הפיצה הבלתי מתפשרת של הרשת.
פיצה דקה דקה. צלום: יחצ
ההשקה הראשונה היא של פיצה M דקה דקה, פיצה חדשה לגמרי עבור פיצה האט, המציעה בצק דק במיוחד וקריספי, שונה לחלוטין מהבצק העבה והמוכר של הרשת. הפיצה מותאמת לאוהבי הבצק הדק והקליל, ומהווה פתרון מצוין לארוחה קלילה ומהירה בימי הקיץ. הפיצה החדשה תימכר בכל סניפי הרשת בארץ במחיר של 39 ש"ח בלבד, והיא כבר מסומנת כבחירה המושלמת למי שמעדיף טעמים קלאסיים בגרסה דקה ופריכה.
בנוסף, פיצה האט משיקה מהדורה מיוחדת וענקית במיוחד של אחד המוצרים האייקוניים ביותר שלה: פיצה GIANT צ'יזי בייטס. מדובר בפיצה עצומה בגודלה, בקוטר של 65 ס"מ, המגיעה עם שפע של נגיסי צ'יזי בייטס מסביב, חגיגה אמיתית לאוהבי הגבינה. הפיצה זמינה לאיסוף עצמי בלבד בסניפים נבחרים, ומחירה עומד על 199 ש"ח.
GIANT צ'יזי בייטס. צילום: אסף קרלה ועמית פרבר
השקת הגרסה הענקית מגיעה כחלק מחגיגות 35 שנה לצ'יזי בייטס, אחד המוצרים המזוהים ביותר עם פיצה האט. לרגל החגיגות בחרה הרשת להפתיע את הלקוחות בגרסה המוגזמת ביותר שהשיקה אי פעם, כזו שמיועדת לאירועים, מסיבות וחוויית פיצה יוצאת דופן שמיועדת לשיתוף עם חברים ומשפחה.
כדאי לדעת / Pizza Hut
רשת הפיצריות הגדולה ביותר בישראל, המונה למעלה מ-100 סניפים ברחבי הארץ, מקרית שמונה עד אילת. הרשת חלבית ורב הסניפים כשרים בכשרות מהודרת. הרשת מוכרת מגוון רחב של פיצות מיוחדות, כמו הפיצה הקלאסית מבצק עבה, פיצת ה"צ'יזי קראסט" ופיצת ה"קראון המלכותית" – פיצה דקה, מעוטרת בכדורי גבינת שמנת בשוליים.
ולא רק פיצות. התפריט מציע מנות נוספות, כגון: פסטות טריות ברטבים שונים, סלטים טריים, קישים, פוקצ'ות וכמובן קינוחים.